![]() وقتی آن شب از سر کار به خانه برگشتم، همسرم داشت غذا را آماده میکرد، دست او را گرفتم و گفتم، باید چیزی را به تو بگویم. او نشست و به آرامی مشغول غذا خوردن شد. غم و ناراحتی توی چشمانش را خوب میدیدم.یکدفعه نفهمیدم چطور دهانم را باز کردم. اما باید به او میگفتم که در ذهنم چه میگذرد. من طلاق میخواستم. به آرامی موضوع را مطرح کردم. به نظر نمیرسید که از حرفهایم ناراحت شده باشد، فقط به نرمی پرسید، چرا؟از جواب دادن به سوالش سر باز زدم. این باعث شد عصبانی شود. ظرف غذایش را به کناری پرت کرد و سرم داد کشید، تو مرد نیستی! آن شب، دیگر اصلاً با هم حرف نزدیم. او گریه میکرد. میدانم دوست داشت بداند که چه بر سر زندگیاش آمده است. اما واقعاً نمیتوانستم جواب قانعکنندهای به او بدهم.
ادامه مطلب ... ![]() در مجالي که برايم باقيست ادامه مطلب ... ![]()
آورده اند که روزی شیخ و مریدان در کوهستان سفر می کردندی و به ریل قطاری رسیدندی که ریزش کوه آن را بند آورده بودی . ناگهان صدای قطاری از دور شنیده شد. شیخ فریاد برآورد که جامه ها بدرید و آتش بزنید که این داستان را قبلن بدجوری شنیده ام . مریدان و شیخ در حالی که جامه ها را آتش زده بودند فریاد زنان به سمت قطار حرکت کردندی. مریدی گفت :" یا شیخ ! نباید انگشتمان را در سوراخی فرو بریم؟" شیخ فریاد کنان گفت:"نه! حیف نان ! آن یک داستان دیگر است." راننده قطار که از دور گروهی را لخت دید که فریاد می زنند و جامه هایشان را آتش زده اند فکر کرد که به دزدان زمینی سومالی برخورد کرده پس گاز دادی و قطار به سرعت به کوه خوردی و همه سرنشینان جان به جان آفرین دادندی و مردندی . شیخ و مریدان ایستادند و شیخ رو به مریدان کردی و گفت: " قاعدتن نباید چنین می شدی! " سپس رو به یکی از مریدان کرد و گفت :" تو چرا لباست را در نیاوردی و آتش نزدی؟" که مرید گفت :" یا شیخنا آخر حالا سر ظهر است ! گفتم شاید همین طور ما را ببینند و نیازی به این کار نباشد!" ![]() مشـــغول رانندگي تو جاده ام..
از فاصله دور پلـــيس واسم دست تکون ميده و ابراز ارادت ميکنه ! خيلي آدماي با محبتي هستــن ! چطوري از اين فاصله منو شــــناختن !؟ يکيشون جوگير ميشه تا وسط جـــاده مياد! ... با حرارت خاصي واسم دست تکــون ميده !! چراغ ميزنم وبا حرکت دست به ابرازعلاقه شون جـــواب ميدم ! دفترچه و خودکار تو دستشه ؛ ميخواد ازم امـــضا بگيره ،اما الان وقت ندارم باشه واسه بعـــد ! اشک تو چشام حلقه ميزنه از اين همه احساسات پاک و بي آلايش !!!! ![]() سه شنبه 16 خرداد 1391برچسب:موفقیت,موفق,آدم,انسان,آدمهای موفق,انسانهای موفق, :: 13:6 :: نويسنده : مظفر نامجو
« يكصد خصوصیات رفتاری در بين افراد موفق » ادامه مطلب ... ![]()
مسیر حرکت خانمها و آقایان در فروشگاه!!!
تا حالا دقت کردین ما به بانک اعتماد میکنیم پولامونو میذاریم اونجا ولی بانک به ما اعتماد نداره حتی خودکار هاشم زنجیر کرده. ![]() پنج شنبه 11 خرداد 1391برچسب:انتخاب,انتخاب درست,راه,فکر,انسان,تفکر,عقل, :: 8:49 :: نويسنده : مظفر نامجو
![]() دو شنبه 8 خرداد 1391برچسب:مزاحمت,زن,خانم,مرد,آقا,مزاحمت ناموسی,ناموس,ناموسی, :: 11:38 :: نويسنده : مظفر نامجو
چنین مجازاتی برای مزاحمت خانمها به مدت 12 ساعت در چین اجرا می شود. به نظر شما اگر این چنین مجازاتی در ایران برای مزاحمت در نظر گرفته می شد درخت خالی پیدا می شد؟ ![]() شنبه 6 خرداد 1391برچسب:انرژی,خورشید,انرژی نو,انرژی خورشیدی,انرژی تجدید پذیر, :: 19:14 :: نويسنده : مظفر نامجو
نوشته گروه برق مشاوره مديريت آريانا
--
خورشيد سخاوتمندانه ميتابد، بايد طرحي نو در اندازيم صنعت برق كشور سال 1389 را با توليد 230 تراوات ساعت برق، سپري كرد. آمار و اطلاعات رسمي وزارت نيرو حاكي از آن است كه بيش از 96 درصد برق توليدي كشور، در نيروگاههاي فسيلي و كمتر از 4 درصد آن از منابع تجديدپذير بوده است. به طور تقريبي، تمام اين برق تجديدپذير نيز توسط نيروگاههاي برق آبي بزرگ (كه بنا به دلايلي نيروگاههاي تجديدپذير به حساب نميآيند) توليد شده است و سهم انرژيهاي بادي، خورشيد، برق آبي كوچك و ... بسيار اندك بوده است. نتيجه آن كه تنها 200 ميليون كيلووات ساعت از برق توليدي كشور (كمتر از يك هزارم) از منابع تجديدپذير ـ غير از برقابيهاي بزرگـ توليد شده است! به نظر ميرسد كه با توجه به موارد زير، تجديد نظر در سياستهاي كلان بخش انرژي كشور، با هدف تغيير و بهبود شرايط موجود و دستيابي به سبدي پاك براي توليد برق، امري ضروري است.
مستند حاضر در پي آن است كه با معرفي تكنولوژيهاي رايج انرژي خورشيد و ترسيم اهداف و برنامههاي كلان كشورها و مناطق نمونهاي از جهان، فضاي فكري لازم براي پرداختن به موضوع انرژي خورشيدي در ايران را فراهم نمايد. اميد كه مجموعه تلاشهاي انجام شده، براي پيشبرد سياستهاي كلان توسعه انرژي خورشيدي در ايران، مفيد واقع شود. انرژي خورشيدي؛ فراوانترين انرژي در جهان ميزان انرژياي كه خورشيد در مدت زمان »يك ساعت« به زمين ارزاني ميدارد، معادل انرژي مورد نياز تمام انسانها در طول يك سال است؛ گزارهاي عجيب و البته تكاندهنده. باور اين واقعيت كه انرژي مورد نياز ساليانه 7 ميليارد انسان براي گرمايش، سرمايش، حملونقل و ...، در طي يك ساعت از خورشيد به زمين ميرسد، اما ما براي تامين انرژي، زمين را كاويده و در جستجوي سوختهاي فسيلي آن را تكهتكه ميكنيم، سخت و تاسفبار است. شكل 1 اين واقعيت را به خوبي به تصوير ميكشد. ميزان انرژي كه زمين در طول يكسال از خورشيد دريافت ميكند با رنگ نارنجي و ميزان انرژي مصرفي سالانه جهان با رنگ آبي نشان داده شده است كه به نوعي تصديقكننده همان جمله ابتداي پاراگراف است. از طرف ديگر مكعبهاي سبز، قرمز، خاكستري و زرد كل ذخاير فسيلي موجود در جهان را نشان ميدهد كه مجموع آنها حتي كمتر از انرژي يكسال خورشيد است. به علاوه در ميان انرژيهاي تجديدپذير نيز، انرژي خورشيدي فراوانترين انرژي محسوب ميشود. شكل1. منابع انرژي در دسترس در مقابل ميزان مصرف انرژي يك سال جهان مسئله ديگري كه لزوم بهرهگيري از انرژي خورشيدي را دوچندان ميكند، پيامدهاي زيست محيطي حاصل از بهكارگيري انبوه سوختهاي فسيلي و انتشار كربن است. بر اساس دورنماي فناوري انرژي ETP2008)، 38% ) از كاهش انتشار كربن در سال 2050، از طريق اصلاح سبد توليد برق جهان صورت ميگيرد (شكل 2). براي دستيابي به اين مهم، نقشهراه آبي آژانس بينالمللي انرژي (Blue Map) بايد اجرايي شود كه در آن سهم توليد برق خورشيدي 11 درصد در نظر گرفته شدهاست. هدف نقشهراه آبي آژانس، رساندن سطح انتشار كربن سال 2050 به نصف مقدار حال حاضر، يعني 14 ميليارد تن در سال است. در صورتي كه 11 درصد توليد برق از انرژي خورشيدي در سال 2050 محقق شود، سالانه 2.5 ميليارد تن كربن كمتر به محيطزيست تحميل خواهد شد. شكل 2. ميزان كاهش انتشار كربن در سال 2050 به تفكيك بخشهاي مختلف انواع فناوريهاي استفاده از انرژي خورشيدي براي استفاده از منبع هميشگي انرژي خورشيدي، سه روش وجود دارد كه در زير فهرست شدهاند.
در اينجا تمركز ما بر دو روش اول، يعني توليد برق از خورشيد است. فناوريهايPV وCSP به خاطر ساختار متفاوت و كاركردهاي مختلفي كه دارند، در برخي مناطق و براي پارهاي از كاربردهاي ويژه، ممكن است هر كدام از آنها نسبت به ديگري ارجحيت داشته باشند. مهمترين تفاوتهاي اين دو فناوري در زير عنوان شده است.
در مقابل:
بر اساس آمار منتشر شده از سوي اتحاديه انرژي خورشيدي(SEIA)، 21500 مگاوات ظرفيت انرژي خورشيدي تا پايان سال 2009 در جهان نصب شده است كه 10هزار مگاوات آن به كشور آلمان اختصاص دارد. اسپانيا و ژاپن با حدود 3600 و 2600 مگاوات رتبههاي دوم و سوم جهان را در اختيار دارند (شكل 3). شكل3. كشورهاي پيشرو در بهره گيري از انرژي خورشيدي (CSP, PV) انرژي خورشيدي حرارتي Concentrating Solar Power از 21500 مگاوات ظرفيت انرژي خورشيدي جهان، تنها حدود 800 مگاوات آن از نوع نيروگاههاي حرارتي خورشيدي است كه 400 مگاوات آن در آمريكا، 300 مگاوات آن در اسپانيا و 100 مگاوات آن در ساير نقاط جهان احداث شده است. دلايل كمتر بودن ظرفيت ساختهشده اين فناوري در مقابل فناوري سلولهاي خورشيدي، در چند مورد زير خلاصه ميشود.
لازم به يادآوري است كه شدت تابش مستقيم خورشيد (Direct Normal Irradiance) با DNI نشان داده ميشود و واحد آن «كيلووات ساعت در متر مربع در سال» است. ميتوانيد با مطالعه ساير مقالات با نحوه عملكرد و برخي خصوصيات اين نيروگاهها، مانند انوع فناوريهاي ساخت، ميزان آب مصرفي نيروگاه، هزينههاي طول عمر، بازده سالانه تبديل انرژي خورشيدي به الكتريكي و ... آشنا شويد.
شكل4. توزيع ميزان انرژي خورشيدي براي احداث نيروگاه هاي CSP
شكل5. نحوه عملكرد نيروگاه هاي حرارتي خورشيدي ![]() سه شنبه 2 خرداد 1391برچسب:ویروس یاب,یوزر,پسورد,نود,نود32,برنامه,یوزر نود,یوزر نود32,پسورد نود,پسورد نود 32, :: 21:13 :: نويسنده : مظفر نامجو
برنامه ای جهت پیدا کردن یوزر و پسورد نود 32
فنی | مهندسی | صنعتی | آموزشی | برق آخرین مطالب آرشيو وبلاگ پيوندها
![]() نويسندگان |
|||||||||
![]() |